De 10 Bedste PowerPoint Fjernbetjeninger: Skift nemt slides med en “klikker”

Elektronik og fjernbetjeninger går ofte hånd i hånd. Det er næsten umuligt at forestille sig at se TV eller bruge en DVD-afspiller uden en fjernbetjening.

fjernbetjeningHvis du heller ikke kan forestille dig et liv uden fjernbetjeninger, hvorfor så ikke vælge den fornuftige løsning, og anskaffe dig en fjernbetjening til dine PowerPoint-præsentationer?

At bruge en mus eller tastatur er let nok, men med en fjernbetjening (nogle kalder dem også “klikkere”) undgår du at blive distraheret af at skulle navigere med disse når du bruger PowerPoint.

I stedet kan du, med blot et enkelt tryk på en knap, præsentere dit PowerPoint.

I denne guide får du et overblik over nogle af de bedste PowerPoint fjernbetjeninger.

Vi skal se på alt lige fra en app til din iPhone til dedikerede PowerPoint-klikkere.

“Presenter”: Lav din Android-telefon om til en fjernbetjening

Presenter er en Android- applikation, der forvandler din smartphone til en fjernbetjening, som kan bruges til PowerPoint-præsentationer. Den understøttes af flere operativsystemer, herunder Windows, Mac OS X og Linux. Den benytter Bluetooth-funktionen på din telefon til at styre dine præsentationer.

Du kan læse mere om app’en her.

Presenter App til Android

ShowDirector: Android-applikation til den kræsne bruger

ShowDirector er en anden Android-applikation, der gør dig i stand til at fjernbetjene PowerPoint via Wi-Fi eller Bluetooth og er utvivlsomt mere kraftfuld end Presenter. ShowDirector tilbyderen en 5 vejs navigation og muligheder for at fremhæve vigtige dele af en præsentation.

ShowDirector App til Android

Smart Dot: Brug din iPhone som fjernbetjening

Når der snakkes applikation der forvandler din enhed til en PowerPoint fjernbetjening, kommer man ikke uden om iOS-applikationer. Smart Dot er en kraftfuld applikation der gør det muligt at styre en Smart Dot laser pointer, Keynote og MS PowerPoint. Smart Dot er kompatibel med iPhone 3GS, iPhone 4 (og 4S), iPod touch (3. og 4. generation) og iPad. Det vil kræve iOS 4.3 eller nyere for at benytte Smart Dot.

Du kan hente app’en til din telefon her.

Smart Dot til iOs

Apple Remote: Lækker PowerPoint “klikker”

Mens mobiltelefon/smartphone-applikationer er nyttige når man omdanner mobile enheder til en PowerPoint fjernbetjening, kan det dog ofte resultere i ventetid og på mangel af rækkevidde, hvilket især giver problemer når du giver en præsentation i en stor hal eller foran en større forsamling.

I sådanne situationer er det bedst at bruge en mere kraftfuld fjernbetjening frem for de mobile applikationer.  Apple Remote giver dig mulighed for at skifte mellem dine PowerPoint-slides, og med en rækkevide på 30 meter kan du præsentere dit PowerPoint fra en lang afstand. Derudover virker fjernbetjeningen også med dine andre Apple-enheder, såsom iPhone, iPod og iPad.

Køb fjernbetjeningen her.

Apple Remote til Præsentationer

Targus Laser Presentation Remote: Nem og ligetil

Targus Laser Presentation Remote tilbyder et enkelt layout, og med enkel knap som gør den nem at bruge ved præsentationer. Den leveres med KeyLock teknologi, der låser de resterende knapper, når der ikke er brug for dem.

Du kan få den for omkring 250 kr.

Targus Laser Presentation Remote

Logitech Wireless Presenter R400: God til præsentation i store rum

Dette er en anden god fjernbetjening til at styre dine slideshows, og med en rød laser pointer til at understrege de vigtigste dele af din fremlæggelse. Logitech Wireless Presenter R400 har en trådløs rækkevidde på op til 15 meter, hvilket gør Logitech Wireless Presenter særlig velegnet til præsentationer i store rum såsom klasselokaler, haller og til kongresser.

Du kan købe den for ca. 300 kr.

Logitech Wireless Presenter R400

Kensington Wireless Presenter: Til den erfarne foredragsholder

Kensington Wireless Presenter er en præsentations fjernbetjening, der har en laser pointer med 2,4 GHz trådløs teknologi. Det betyder, at du kan nyde en flydende oplevelse uden forsinkelser, mens du styrer markøren. Kensington Wireless Presenter har en rækkevidde på op til 20 meter.

Den ligger på 200-300 kr. Se opdaterede priser her.

The Kensington Wireless Presenter med Rød Laser

RF Wireless Laser Pointer: Et billigt alternativ

Hvis du er på udkig efter noget til en mere overkommelig pris, som du kan bruge til dine fremlæggelser og er meget billigt, så kan RF Wireless Laser Pointer være det du søger. Den er ideel til lærere, studerende og folk, der ikke kræver at give præsentationer foran kæmpe forsamlinger på store scener.

Den er udstyret med en Plug-and-Play USB-receiver, har en laserafstand på over 200 m, og en kontrolafstand på 15m. Det virker med MS PowerPoint / Word / Excel, ACDSee, Adobe Acrobat Reader og andre applikationer. Det er meget en billig fjernbetjening til PowerPoint-præsentationer og er en af de billigste på markedet.

Du kan købe fjernbetjeningen hos Amazon her for $9 altså omkring 60 kr.

RF Wireless Laser Pointer

RemotePoint Onyx: Den eksklusive løsning

RemotePoint Onyx er en fjernbetjening til brug ved MS PowerPoint præsentationer og PowerPlugs der bruger Auto RF-teknologi for at sikre, at der ikke opstår afbrydelser i løbet dine præsentationer. Den har en rækkevidde på op til 30 meter og er kompatibel med PC og Mac-computere. RemotePoint Onyx leveres med integreret laser pointer, USB-receiver, og USB-forlængerkabel. Den bruger 2 AAA batterier.

Den ligger på omkring 700 kr. (og er desværre lidt svær, at få fat på). Men prøv Amazon.co.uk

RemotePoint Onyx

RemotePoint Jade: Virker til Mac og PC

Ud over cross-platform support til både PC og Mac-computere, har RemotePoint Jade fire knapper, som kan programmeres til en række centrale kombinationer. Den har en grøn laser pointer med en forbløffende 45 fod omni-retningsinterval.

Du kan downloade en installation som kan tilpasse og programmere tasterne på fjernbetjeningen til dine behov. Når enheden er blevet programmeret, kan den anvendes med PC eller Mac uden brug af drivere.

RemotePoint Jade-fjernbetjeningen er listens dyreste og ligger på omkring 1400 kr. hvis du køber den fra producentens hjemmeside (der kommer også told og fragt oveni).

RemotePoint Jade

Det var altså 10 forskellige måder hvorpå du kan benytte en fjernbetjening til PowerPoint på.

Så hvad enten du ønsker at omdanne din smartphone til en fjernbetjening eller ønsker, at have en dedikeret fjernbetjening til dine præsentationer har ovenstående liste givet dig mulighed for, at finde noget til netop dit behov.

2019-03-15T15:04:44+00:00Microsoft PowerPoint|