Excel-Konsulent: Skal du have en ekspert til at løse din Excel-opgave?2019-05-07T12:24:41+00:00

Har du brug for en konsulent til at løse din opgave i Excel?

  • Optimering af arbejdsprocesser: Forbedring af, samt rådgivning omkring, virksomhedens regneark.
  • Resultatorienteret fokus: Håndgribelig og praktisk tilgang til virksomhedens daglige virke.
  • Diskretion og sikkerhed: Al data som du sender til os bliver naturligvis behandlet fortroligt.
  • Automatisering: Ved manuelle arbejdsprocesser i virksomheden undersøger jeg altid hvordan dette kan automatiseres. Så sparer du tid og penge.
Excel konsulent Kasper Langmann

Kasper Langmann.
Partner og Excel-konsulent hos Proximo.

Ring til Kasper: 2221 7321

Skriv til: [email protected]

Eller udfyld kontaktformularen – så kontakter jeg dig.

“Vi havde et stort budget-ark med mange faneblade og udregninger henover år, som skulle kædes sammen. Proximo kom med et super forslag og det har sparet os virkelig mange penge og tid. Før brugte vi flere dage på at afslutte månedsregnskab. Nu er vi under en time.
Peter Kriegbaum, Klubmodul
“Jeg har brugt Proximo til at hjælpe med at få noget data fra en .XML-fil ind i et regneark, således vi kunne arbejde videre med teksterne på en enkel og overskuelig måde. Vi havde selv kæmpet med opgaven i det meste af en uge, men Proximo fiksede det på blot 1,5 time. Er super tilfreds med det udførte arbejde som sparede os for en masse tid. Har allerede anbefalet Proximo til andre i mit netværk som jeg ved har brug for en super Excel ekspert.”

Priser og levering

Hvad synes vores kunder?

“Jeg havde en specifik opgave, som vi ikke havde kompetencerne til at løfte her i huset. Det havde Proximo heldigvis. Gennem konstruktiv dialog fik Proximo opbygget et helt Excel-program, som vi idag kan tilbyde vores kunder. Tider og priser har holdt hele vejen igennem projektet, og jeg har været glad for samarbejdet og den opnåede løsning. Nu har vores kunder mulighed for at få Proximos løsning til at beregne, hvordan de mest optimalt udnytter kapaciteten på det produktionsudstyr.”
Proximo og Kasper Langmann får hermed mine varmeste anbefalinger. Vi skulle have udarbejdet et timeregistreringssystem til vores virksomhed på 20 personer. Der skulle tages mange hensyn til forskellige behov, og derfor tog jeg kontakt til Proximo for at forhøre mig om mulighederne for at lave en løsning i excel. Jeg fik en meget imødekommende mail tilbage, hvor Kasper spurgte ind til vores behov og derefter udarbejdede et prisoverslag som løbende blev opdateret i takt med, at vi fik snakket vores behov igennem. Proximo har været meget professionelle og servicemindede både via mail, telefon og i den måde de har løst opgaven. Jeg kan kun anbefale Proximo til andre.”
Birgitte Lund-Skovbo, Vindmølleindustrien

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på én af følgende måder herunder og så tager vi en uforpligtende snak om din opgave.

Vi glæder os til, at høre fra dig!

Ring til Kasper: 2221 7321

Skriv til: [email protected]

Eller udfyld kontaktformularen herunder – så kontakter jeg dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Al information behandles fortroligt og er 100% uforpligtende.

“Jeg glæder mig til at høre fra dig og løse din Excel-opgave!”

Kasper Langmann. Partner og Excel-konsulent hos Proximo.