Professionelle Excel Konsulenter:
Overholder Budget & Deadline

Få løst din opgave til tiden – uden at sprænge budgettet.

Proximo: Excel og VBA konsulenter

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig med enhver udfordring, som omhandler Excel og VBA.

Typisk er vores arbejde inden for følgende kategorier…

“Før brugte vi flere dage på at afslutte månedsregnskab. Nu er vi under en time.”

Vi har udviklet +60 Excel-løsninger for virksomheder i hele Danmark.

Disse løsninger har sparet vores kunder tid, penge og en masser hovedpiner!

Her er hvad de synes om os…

Før vores samarbejde med Proximo, brugte vi utallige timer på manuelle indtastninger og optællinger af vores data, hvilket ofte resulterede i fejl og outdated data. Proximo skabte en logistisk løsning, som med ét tryk trækker data fra vores system og konverterer det til en oversigt i et smart og simpelt layout. Førend brugte en medarbejder en halv arbejdsdag på manuel indtastning og optælling. Dette er nu ændret til, at vi på få minutter er i stand til at arbejde videre. Vi vil så absolut anbefale Proximo til andre virksomheder, hvor de bl.a. har et behov for bedre administration, opsætning og sammensætning af data i Excel.

Nicolai Aastrand, Teamleder, Tuwano

Vi havde et stort budget-ark med mange faneblade og udregninger henover år, som skulle kædes sammen. Kasper kom med et super forslag og det har sparet os virkelig mange penge og tid. Før brugte vi flere dage på at afslutte månedsregnskab. Nu er vi under en time.

Peter Kriegbaum, Klubmodul

Jeg har brugt Proximo til at hjælpe med at få noget data fra en .XML-fil ind i et regneark, således vi kunne arbejde videre med teksterne på en enkel og overskuelig måde. Vi havde selv kæmpet med opgaven i det meste af en uge, men Proximo fiksede det på blot 1,5 time. Er super tilfreds med det udførte arbejde som sparede os for en masse tid. Har allerede anbefalet Proximo til andre i mit netværk som jeg ved har brug for en super Excel ekspert.

Jakob Dau, Wineandbarrels A/S

Jeg havde en specifik opgave, som vi ikke havde kompetencerne til at løfte her i huset. Det havde Proximo heldigvis. Gennem konstruktiv dialog fik Proximo opbygget et helt Excel-program, som vi i dag kan tilbyde vores kunder. Tider og priser har holdt hele vejen igennem projektet, og jeg har været glad for samarbejdet og den opnåede løsning. Nu har vores kunder mulighed for at få Proximos løsning til at beregne, hvordan de mest optimalt udnytter kapaciteten på det produktionsudstyr.

Jens Vibert, Kallesoe Machinery A/S

Proximo og Kasper Langmann får hermed mine varmeste anbefalinger. Vi skulle have udarbejdet et timeregistreringssystem til vores virksomhed på 20 personer. Der skulle tages mange hensyn til forskellige behov, og derfor tog jeg kontakt til Proximo for at forhøre mig om mulighederne for at lave en løsning i Excel. Jeg fik en meget imødekommende mail tilbage, hvor Kasper spurgte ind til vores behov og derefter udarbejdede et prisoverslag som løbende blev opdateret i takt med, at vi fik snakket vores behov igennem. Proximo har været meget professionelle og servicemindede både via mail, telefon og i den måde de har løst opgaven. Jeg kan kun anbefale Proximo til andre.

Birgitte Lund-Skovbo, Wind Denmark

Hvem? Kasper Langmann!

Kasper Langmann er partner i Proximo.

Derudover er det ham som underviser i vores Office-kurser – og så er han certificeret Microsoft Office Specialist.

Kasper har bygget +60 Excel-løsninger for virksomheder i hele Danmark.

Derudover har +10.000 tilmeldt sig hans kurser og siden 2013 har Kasper arbejdet professionelt med Excel.

Excel har altid været mit foretrukne program at arbejde i. Vælger du derfor mig som Excel konsulent, kan du være 100% sikker på at få løst din opgave af en Excel-ekspert!

Kasper Langmann, Partner og Excel konsulent

Vil du lære Kasper endnu bedre at kende?

Så brug 1 minut på at se den korte video herunder!

Priser og levering

Vores timepris er 999 (ekskl. moms).

Når du kontakter os, afdækker vi opgavens omfang og pris.

Sådan foregår det

Kontakt os nu!

Kontakt os på den måde der passer dig bedst.

Al henvendelse er 100% uforpligtende.

KM Learning ApS
Adresse: Sømosevej 17, 2740 Skovlunde
Tlf.: 2221 7321
Email: [email protected]
CVR: 37614483
Kontakt os
Læs mere om os