Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Opdateret d. 24/5/2022.

Hjemmesiden proximo.dk, og alle undersider ejes af:

KM Learning ApS
Sømosevej 17
2740 Skovlunde
CVR.: 37614483

Herunder finder du en indholdsfortegnelse over vores handels- og abonnementsbetingelser. Tryk på det emne du vil læse om. Hvis du har spørgsmål til vores betingelser, så kontakt os venligst her.

Produkter

KM Learning tilbyder 4 forskellige produkter:

Proximo-medlemskab
Her stiller KM Learning ApS adgang til Office-kurser til rådighed via https://kursus.proximo.dk/.

Bemærk, at medlemskabet er et abonnement der fornyes automatisk.

De nærmere detaljer omkring medlemskabet er angivet her: https://proximo.dk.

Adgangen til produktet foregår online – dvs. gennem hjemmesiden. Når der betales, får kunden efterfølgende tilsendt en bekræftelse via email. Den bruger der oprettes i forbindelse med betalingen bruges til at logge på https://kursus.proximo.dk og tage kurserne.

VBA Masterclass
Dette kursus købes, i modsætning til et Proximo-medlemskab, ikke på abonnement, men er en engangsbetaling. De nærmere detaljer omkring produktet er angivet her: https://proximo.dk/vba-masterclass/.

Adgangen til produktet foregår online – dvs. gennem hjemmesiden. Når der betales, får kunden efterfølgende tilsendt en bekræftelse via email, samt instrukser til hvordan kunden får adgang til kurset. Derefter logger kunden ind på https://ekspert.proximo.dk/ og tager kurset.

Power BI Pro
Dette kursus købes, i modsætning til et Proximo-medlemskab, ikke på abonnement, men er en engangsbetaling. De nærmere detaljer omkring produktet er angivet her: https://proximo.dk/power-bi/

Adgangen til produktet foregår online – dvs. gennem hjemmesiden. Når der betales, får kunden efterfølgende tilsendt en bekræftelse via email, samt instrukser til hvordan kunden får adgang til kurset. Derefter logger kunden ind på https://ekspert.proximo.dk/ og tager kurset.

Spar 30
Dette kursus er en engangsbetaling, der giver adgang til 1 kursus der også foregår online, via vores hjemmeside.

Når der betales, opretter kunden en bruger, som bruges til at logge på vores hjemmeside: https://kursus.proximo.dk og tage kurset.

Bestilling

Præsentation af produkt sammen med prisen på proximo.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

En bindende aftale mellem KM Learning ApS og kunden er således gældende enten fra betalingsøjeblikket eller ved modtagelse af enten ordrebekræftelse eller brugeradgangen (hvad end der kommer først).

Oprettelse og betaling

Proximo-medlemskab
Abonnementet på et medlemskab hos KM Learning ApS (via https://proximo.dk) tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges via Proximos hjemmeside (se mere om dette under ’Opsigelse’).

Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af en længde og pris svarende til den foregående. Prisen på abonnementet vil fremgå af den bestillingsside hvor købet foretages.

Betaling for abonnement sker forud for hver abonnementsperiode. Det pågældende beløb trækkes automatisk via de, af kunden, angivne betalingsoplysninger. Sikkerheden omkring betalingsoplysningerne varetages af Stripe: https://stripe.com/dk

Kvitteringer for betaling genereres straks efter betaling (både ved det initielle køb og ved fornyelse af abonnement) og opbevares på kundens profil og tilgås via https://kursus.proximo.dk/invoice når kunden er logget ind.

Særligt om køb af medlemskab med prøveperiode
Visse abonnementer/medlemskaber kommer med en gratis prøveperiode med i starten af medlemskabet. For at købe et medlemskab inklusiv denne gratis prøveperiode skal betalingsoplysninger indtastes som normalt, blot uden at der trækkes noget beløb fra kundens kort. Når prøveperioden slutter, vil det oprindelige medlemskab aktiveres og der vil blive trukket penge på kundens kort. Hvis kunden ikke ønsker at betale for abonnementet, skal kunden opsige medlemskabet inden prøveperioden udløber. Læs hvordan du opsiger dit abonnement senere på denne side.

VBA Masterclass og Power BI Pro
Dette kursus købes ved en engangsbetaling – uden prøveperiode. Der er altså ikke tale om et abonnement.

Detaljer som fx pris vil fremgå af den underside hvor købet foretages.

Efter købet bliver en kvittering fremsendt til den email-adresse kunden har angivet.

Sikkerheden omkring betalingsoplysningerne varetages af Stripe: https://stripe.com/dk

Brug

Alle produkter tilknyttet én kunde. Et produkt må ikke deles af en eller flere personer. Overtrædelse vil medføre at adgangen til produktet tilbagetrækkes fra KM Learning ApS’ side.

Ophavsret

Alt indhold på proximo.dk og alle undersider tilhører KM Learning ApS. Al kopiering, distribution eller lignende brug af dette indhold er ikke tilladt. Du har som kunde ikke ret til kommercielt brug af vores indhold herunder blandt andet videresalg, distribution eller promovering af indholdet.

Fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, kan du gøre det i op til 14 dage efter aftaleindgåelsen. Denne almene fortrydelsesret er kun gyldig såfremt du ikke har taget produktet i brug, dvs. logget ind og set en eller flere videoer, samt bedt om et kursusbevis. Læs dog om vores garanti nedenfor.

Garanti

Proximo-medlemskab
KM Learning ApS tilbyder dog en ekstraordinær tilfredshedsgaranti. Såfremt du ikke er tilfreds med kurserne, kan du skrive til [email protected] og få dine penge tilbage, såfremt du gør dette indenfor 30 dage efter aftaleindgåelsen. Hvis du benytter dig af denne garanti, lukkes din adgang til Proximo.

VBA Masterclass
KM Learning ApS tilbyder også her en ekstraordinær tilfredshedsgaranti. Såfremt du ikke er tilfreds med kurset, kan du skrive til [email protected] og få dine penge tilbage, såfremt du gør dette indenfor 30 dage efter aftaleindgåelsen. Hvis du benytter dig af denne garanti, lukkes din adgang til VBA Masterclass.

Power BI Pro
KM Learning ApS tilbyder også her en ekstraordinær tilfredshedsgaranti. Såfremt du ikke er tilfreds med kurset, kan du skrive til [email protected] og få dine penge tilbage, såfremt du gør dette indenfor 30 dage efter aftaleindgåelsen. Hvis du benytter dig af denne garanti, lukkes din adgang til Power BI Pro.

Opbevaring af data

Hos KM Learning ApS opbevares data omkring kunden (men IKKE betalingsinformationer herunder kortnummer, udløbsmåned/år, sikkerhedskode). Disse data vil ikke blive videregivet til andre og vil kun blive brugt af KM Learning ApS.

Opsigelse

Hvis du har købt et Proximo-medlemskab kan dit abonnement opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Opsigelse af abonnement skal ske skriftligt via Proximos hjemmeside. Læs her hvordan medlemskabet opsiges på under 2 minutter: https://proximo.dk/support/opsig/

Ændring af kortoplysninger

Efter købet af et Proximo-medlemskab kan kunden, ændre de angivne kortoplysninger via denne side, inde på kundens profil: https://kursus.proximo.dk/addcard

Kortoplysninger skal ikke sendes i en mail til Proximo. Ændring af kortoplysninger kan kun foregå via hjemmesiden.

Ændring af abonnementsbetingelserne

KM Learning ApS har til enhver tid ret til at ændre nærværende handels- og abonnementsbetingelser, såfremt det sker med en varsling mindst 1 måned før ændringen finder sted. Denne varsling fremsendes til eksisterende kunder.

Ansvarsfraskrivelse

KM Learning ApS hjemmesider linker til andre hjemmesider i forbindelse med nyheder eller anden information. KM Learning ApS frasiger sig ansvar for det de andre sider laver, og kan således ikke drages til ansvar for lidte tab eller andre problematikker der er forårsaget eller fremprovokeret af disse sider.

Informationer der findes på proximo.dk, kursus.proximo.dk, ekspert.proximo.dk og alle undersider repræsenterer KM Learning ApS’ subjektive holdning til et givent emne. Det er altså læserens eget ansvar at krydstjekke informationen, såfremt det er kritisk at den skal være korrekt. KM Learning ApS er ikke erstatningsansvarlig over for direkte eller indirekte tab som følge af forkerte, misvisende eller manglende informationer eller forsinkelser ved levering af de af KM Learning ApS solgte produkter og ydelser. KM Learning ApS er ikke erstatningsansvarlig over for direkte eller indirekte tab som følge af de informationer der er tilgængelige på proximo.dk, kursus.proximo.dk, ekspert.proximo.dk og alle tilhørende undersider.