Privatlivspolitik

Ved at benytte Proximo.dk accepterer du, at KM Learning ApS (som ejer Proximo) behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

KM Learning ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af de personlige oplysninger, som vi modtager.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte https://proximo.dk og tilhørende undersider.

Personlige oplysninger er oplysninger der kan bruges til at identificere en person. Dette kan blandt andet være fornavn, efternavn, alder, køn, adresse, email-adresse eller andet. Oplysningerne kan både være relateret til privat bopæl eller arbejdsplads.

Hvad vi bruger

Afhængigt af hvad du skal bruge https://proximo.dk (og alle undersider) til, har vi brug for at samle noget information omkring dig. Det gør vi når

  • Du køber noget gennem Proximo
  • Du skriver dig op til en bonus eller nyhedsbrev hvor du skal indtaste din emailadresse
  • Kontakter os via en kontaktformular
  • Du logger ind på din konto

Vi indsamler kun den information der er nødvendig.

KM Learning ApS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.
KM Learning ApS opbevarer ikke informationer om betalingsmidler (kontonr, kortnr, registreringsnumre, o. lign.)

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Information videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd som bruger dine oplysninger til at levere ydelser til dig som du har bestilt.
  • Forretningspartnere for at vedligeholde din konto.

KM Learning ApS videregiver kun personoplysninger til andre hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for KM Learning ApS.

For at kunne videreudvikle og forbedre Proximo.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

KM Learning ApS kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for KM Learning ApS accepteres ved besøg på proximo.dk og fremgår af Proximo.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver KM Learning ApS ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenester på https://proximo.dk

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os.