Vil du opsige dit Proximo-medlemskab?

Vi er kede af at du vil opsige dit Proximo-medlemskab.

Er der noget vi kan gøre for at du bliver? Så kontakt os inden du opsiger!

Det ville vi sætte stor pris på 🙂

Fast besluttet på at opsige?

Helt i orden!

Hos Proximo er det nemt at opsige, det foregår i 4 nemme trin (100% online).

Trin 1: Log ind

Start med at logge ind som du plejer: https://kursus.proximo.dk/login

Trin 1 - log ind

Trin 2: Gå ind på dine fakturaer

I menuen klikker du på “Konto” og herefter “Fakturaer”.

Trin 2 - Klik på Konto og derefter Fakturaer

Trin 3: Klik på linket

På siden for dine fakturaer, klikker du blot på linket “Så klik her.”.

Trin 3 - klik på linket og opsig dit Proximo-medlemskab

Trin 4: Udfyld formularen

Du bliver taget videre til en side. Udfyld den simple formular og så klarer vi resten for dig.

Trin 4 - Udfyld formularen

Det var det!

Inden for 24 timer, efter din opsigelse, modtager du også en bekræftelse over email.

Den indeholder datoen for hvornår dit Proximo-medlemskab udløber.

Inden du opsiger, vil du så ikke kontakte mig? Fortæl mig hvorfor du overvejer at sige op, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at du bliver! Skriv til [email protected], ring til mig på 2221 7321 eller kontakt mig her. Tak!

Kasper Langmann, Partner, Proximo