Virker videoen ikke?

Har du problemer med at afspille videoerne i i kurserne?

Så er der nogle ting du skal gøre for at sikre, at du får den optimale oplevelse.

1) Opdatering af browser

Hvad enten du bruger Internet Explorer, Safari, Google Chrome eller Firefox så sørg for at browseren er opdateret.

Besøg derfor din internet browsers hjemmeside og download den nyeste udgave.

Hurtig links

Safari

Microsoft Edge (efterfølgeren til Internet Explorer)

Firefox

Google Chrome (denne browser anbefaler vi)

2) Er billedet uskarpt?

Så er der knas på linjen, og din internethastighed er ustabil eller langsom. Dette kan ske fra tid til anden.

1: Sæt videokvaliteten til “720p”. Så skulle den være skarp nok til at kunne ses tydeligt, men ikke så høj at den kræver en masse af din internetforbindelse.

Det gør du ved at klikke på det lille tandhjul, klik derefter på rækken “Quality” og vælg “720p”.

2: Hjalp det ikke? Så hold en pause og prøv igen senere – eller kontakt os.

3) Er billedet for småt? Så vælg fuldskærm!

Afhængigt af din nuværende skærms størrelse, så kan afspilningsvinduet være for småt til din smag.

Det fikser du nemt, ved at klikke på ikonet med de 4 pile som peger hver sin vej.

Afspil video i fuld skærm

Så fylder afspilningsvinduet hele skærmen og det er nu endnu lettere at se hvad der foregår.

For at afslutte fuldkærm, trykker du blot “Esc” på tastaturet.

4) Har du stadig problemer?

Så kan det være fordi, at der er noget sikkerhedssoftware installeret på din computer som blokerer for afspilningen.

Prøv derfor at afspille videoen fra en anden enhed, eksempelvis din hjemme-pc hvis du lige nu prøver på din arbejds-pc.

Fik du løst dit problem?

Jeg håber at du nu har fået løst dine afspilningsproblemer!

Hvis ikke dit problem er løst, så klik her og udfyld formularen!