Har du glemt din adgangskode?

Intet problem, om 2 minutter har du en ny!

1: Start med at klik over på: https://kursus.proximo.dk/password/reset

2: Indtast din email og klik på knappen “Send mig en ny adgangskode”

3: Tjek nu din indbakke. Efter få øjeblikke modtager du en email med emnet “Nulstil din adgangskode”. Åben email og klik på den orange knap “Nulstil adgangskode”.

4: Herefter bliver du taget videre til en side, hvor du skal angive email samt din nye adgangskode (minimum 8 karakterer).

5: Tryk slutteligt på knappen “Nulstil adgangskode”.

Straks efter bliver du logget ind og din adgangskode er nu ændret!

Det var det 🙂

Fik du løst dit problem?

Jeg håber at du nu har fået løst dine loginproblemer!

Hvis ikke dit problem er løst, så klik her og udfyld formularen!