Sådan ændrer du dine brugeroplysninger

Ny email?

Kom du til at skrive dit navn forkert?

Ny adresse? Eller vil du ændre din adgangskode?

Det hele foregår det samme sted, så lad os se på hvordan du gør!

Sådan her ændrer du hurtigt, og nemt, dine brugeroplysninger.

1: Start med at klik herover: https://kursus.proximo.dk/settings (bliver du bedt om at logge ind, så gør det)

2: Indtast/ret dine informationer (navn, email, adresse, adgangskode).

3: Når informationerne er som de skal være, klikker du på den orange knap “Opdater”.

Det var det!

Din bruger er nu opdateret med dine nyeste informationer. Dine ændringer fremgår med det samme på tidligere og fremtidige fakturaer og kursusbeviser.

Fik du opdateret dine informationer?

Jeg håber at du nu har fået opdateret dine brugeroplysninger 🙂

Hvis ikke, så klik her og udfyld formularen!

Vi svarer indenfor 24 timer mandag-fredag!