Få svar på 95% af dine Outlook-spørgsmål med det samme

Har du problemer med Outlook?

Så er der gode nyheder: Du kan med 95% sandsynlighed få svar på dine problematik – med det samme.

Hvordan?

Ved at søge på kursusplatformen!

Sådan her gør du…

Lad os sige, at du har glemt hvordan du tilføjer og redigerer din Outlook-signatur. Lad os se, om du kan få svar med det samme.

1: Start med at log ind på kursusplatformen.

2: Herfra klikker du på “Søg” i menuen. Indtast “Signatur” i feltet og klik på luppen.

3: Herfra søger systemet i alle tilgængelige lektioner som er relevante for dig og viser dig en oversigt.

4: Se lektionen igennem og se, om du får svar på dit spørgsmål 🙂

Fik du løst dit problem?

Jeg håber at du nu har fået løst dine Outlook-problemer!

Hvis ikke dit problem er løst, så klik her og udfyld formularen!

Vi svarer indenfor 24 timer mandag-fredag!