Vil du genaktivere dit Proximo-medlemskab?

Vil du genaktivere dit Proximo-medlemskab og have adgang til alt vores indhold igen?

Herligt!

Sådan her gør du…

1: Start med at log ind på kursusplatformen

2: Vælg hvilken type medlemskab du ønsker fra drop-down menuen.

3: Klik på den grønne knap “Genaktiver”.

4: Systemet trækker nu det angivne beløb fra drop-down menuen fra dit betalingskort og du får straks adgang til alle kurserne.

Tillykke, du har nu adgang til alle kurser og alt indhold igen!

Har du fået nyt betalingskort siden du sidst var medlem?

Husk at du skal have et gyldigt betalingskort for at kunne genaktivere din bruger.

Så husk at opdater det før du genaktiverer dit Proximo-medlemskab.

Fik du genaktiveret din bruger?

Jeg håber at du nu har fået genaktiveret din bruger!

Hvis ikke, så klik her og udfyld formularen!