Lær Erhvervsøkonomi med Kjeld. GRATIS!

Som vi alle ved bliver e-learning mere og mere udbredt og medvirker til langt større fleksibilitet i undervisningen end ‘den gammeldags metode’ gør. Ydermere kan det være et fantastisk supplement til forelæsninger og øvelsestimer, for de ting man lærer i starten af semestret, kan være svært at huske når man skal til eksamen et år efter! Desværre har mange uddannelsesinstitutioner endnu ikke gjort noget for at hjælpe sine studerende vha. online undervisning.

Kjeld Tyllesen, adjunkt på CBS, har valgt at gøre en forskel for alle studerende der kan bruge hjælp eller blot genopfriskning i faget Erhvervsøkonomi, som også går under navnet Managerial Economics ( i hvert fald på CBS ). Han tilbyder ikke kun sin hjælp til de studerende på CBS, men til alle studerende i Danmark, der måtte have behov for det.

Kjeld har lavet videoundervisning i faget, og den undervisning er tilgængelig for alle. Klik ind på tyllesen.dk og lær mere.

Hvis du har erhvervsøkonomi på dit studie, eller bare har en interesse for det, anbefaler vi kraftigt at du kigger på Kjelds videoer og ser om de er noget for dig. Du vil uden tvivl få et rigtigt stort udbytte af dem, hvis du bruger dem som supplement til din egen undervisning!

Klik her og se Kjelds videoer!